THE THRILL

THE THRILL

WIE ZIJN WIJ?

Over the thrill
Zodra je binnenstapt, prikkelt The Thrill je zintuigen. De passie voor koken hangt er in de lucht en het bruisende hart van het restaurant is de grillhaard. Een grote portie gastronomisch zelfvertrouwen, een gezellig interieur waarin je kunt thuiskomen, een eerlijke keuken met verrassende gerechten en een team dat elke dag het beste van zichzelf geeft om je te verwennen.

Catering CARIVA
The Thrill verzorgt ook graag jouw catering op locatie onder de naam CARIVA, gaande van bedrijfsrecepties, een zittend diner, walking dinners, …

Meer info? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel ons op 089/30 70 30 en informeer naar onze catering activiteiten.

the thrill - aan de limburghal

Wat kan je verwachten? 
Tijdens het lunchen of dineren ervaar je de gezelligheid van het knetterend vuur en de aroma’s van het gegrilde vlees. Daarnaast geniet je van de unieke creaties van Rik Vandersanden.

De gerechten zijn stuk voor stuk het resultaat van de passie en de rijke ervaring van de chef. Dagverse bereidingen op basis van kwalitatieve en seizoensgebonden producten en pure smaken, zorgen ervoor dat een bezoek aan THE THRILL een onvergetelijke culinaire beleving is!

Gault Millau 14/20
Chef Rik Vandersanden heeft tot dusver een goedgevulde en rijk gevarieerde keukencarrière achter de rug. Met zijn expertise geeft hij The Thrill al ettelijke jaren een eigen culinaire identiteit. Daarvoor kiest hij kwalitatief hoogstaande vleesproducten zoals black angus, gerijpt Aberdeen angus en Ierse rundsfilet. Dat betekent nog niet een desinteresse voor wat uit de zee komt. In de zomer pakt hij graag breed uit met diverse kreeftenbereidingen en wie zijn bisque van strandkrabbetjes al geproefd heeft, beseft dat deze chef nog altijd van vele markten thuis is.

Bekijk op de website van Gault Millau.

Contact opnemen met The Thrill
Jaarbeurslaan 4 |3600 Genk
T 089 | 30 70 30
[email protected]

Open van woensdag t.e.m. zondag vanaf 12u tot 15u en vanaf 18u tot 23u.
Op maandag, dinsdag en zaterdagmiddag zijn wij gesloten.
www.thethrill.be

the thrill - aan de limburghal
the thrill - aan de limburghal
the thrill - aan de limburghal