TESTIMONIALS

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN Mensen over de limburghal?

“Al 20 jaar lang organiseert Stad Genk om de twee jaar het grote sinterklaasfeest in De Limburghal. Al 20 jaar lang kunnen we rekenen op een aangename en persoonlijke dienstverlening waar onze organisatie in centraal staat. Het uitgebreide aanbod aan zalen geeft ons de kans om het sinterklaasfeest in te delen zoals we zelf graag willen.

Dankzij de hoge bezoekerscapaciteit mogen we veel kinderen verwelkomen, waar we alleen maar blij om kunnen zijn! Zijn er last minute veranderingen? Dan is het volledige team van De Limburghal erg flexibel en bereid om naar een oplossing op zoek te gaan. Iedere keer weer een fijne samenwerking waar we naar uit kijken!”

ADÈLE STEYFKENS
STAD GENK

“Sinds 1978 organiseren we de interieurbeurs woonestetika in De Limburghal. Een groot evenement waar we tussen de 19.000 tot 20.000 bezoekers mogen ontvangen.

Al 40 jaar lang vormt De Limburghal de perfecte ligging om ons Limburgs cliënteel te bereiken. Naast de ligging onderscheiden ze zich ook op vlak van vriendelijkheid, flexibiliteit en de prijs van de logistieke aspecten zoals water en elektriciteit.

Doorheen de jaren is er een mooie evolutie op te merken in de samenwerking met De Limburghal, we zouden niets meer anders willen nu!”

BOB CHRISTIAENS 
EXPORAMA NV

“Dit jaar organiseren we voor de 6e keer op rij de Energiebeurs by Lambrechts, een jaarlijks event met ongeveer 1200 bezoekers.

De centrale ligging van De Limburghal is voor ons een beslissende factor geweest om voor hen te kiezen aangezien we op zoek waren naar een locatie binnen Limburg. Daarnaast is de grootte van hun zalen ook bepalend geweest.

Bij De Limburghal kan je rekenen op veel flexibiliteit, binnen hun team staat er altijd wel iemand klaar om bij te springen of te helpen waar nodig. Ze komen steeds hun woord na en houden zich aan de gemaakte afspraken. Een topteam!”

KIM GOOSSENS
ENERGIEBEURS BY LAMBRECHTS

“Sinds 2009 organiseren we het personeelsfeest van het Ziekenhuis Oost-Limburg in De Limburghal. Aangezien het ziekenhuis in Genk is gelegen, was de keuze voor De Limburghal een evidentie. De parking van De Limburghal is mooi meegenomen aangezien we toch heel wat personeel mogen verwelkomen.

We organiseren het personeelsfeest steeds in hal A, deze zaal biedt ons een waaier aan mogelijkheden waar we heel erg tevreden over zijn. De moduleerbare ruimte geeft ons de kans om het personeelsfeest steeds zo in te kleden zoals we het zelf graag willen. Daarnaast is de soepelheid van het team echt fantastisch. Ookal organiseren we het evenement vrijwel helemaal zelf, we kunnen steeds beroep op hun doen, super!”

SYLVAIN HAEKENS
ORGANISATIEADVISEUR ZIEKENHUIS OOST-LIMBURG

“Al meer dan 28 jaar organiseren we de internationale hondenshow in De Limburghal. Naast zo’n 2000 honden en hun begeleiders, verwelkomen we ieder jaar ook zo’n 1000 bezoekers. Onze bezoekers komen uit alle uithoeken van het land, dus de centrale ligging van De Limburghal is voor ons ideaal!

We staan zelf in voor de opstelling van de zalen en maken hierbij gebruik van de diensten die De Limburghal aanbiedt. Het volledige team is altijd heel erg bereidwillig in de mate van het mogelijke! Hun flexibiliteit en soepelheid kunnen we alleen maar appreciëren!”

VIVIANE DE KUYPER
INTERNATIONALE HONDENSHOW

“De Oldtimerbeurs vond dit jaar voor de 11e keer plaats in De Limburghal. Tijdens dit event verwelkomen we ieder jaar ongeveer 5000 tot 6000 bezoekers.

Bij de zoektocht naar een geschikte locatie ben ik puur op mijn gevoel afgegaan. Het contact zat bij De Limburghal vanaf het eerste moment volledig goed. Ze hechten veel belang aan een persoonlijke en kwalitatieve relatie, hier ben ik heel erg tevreden over!

Het team van De Limburghal heeft een perfecte kennis van zaken en helpen op alle vlakken waar nodig is. Daarnaast is ook hun gratis parking een grote troef voor ons! Kortom, de perfecte locatie voor de Oldtimerbeurs!”

LUDO VANDECASTEELE
ORGANISATOR OLDTIMERBEURS

“Voor de stockdagen van JBC, Bent en Veritas zijn we op zoek gegaan naar een locatie vanuit ons hoofdkantoor in Houthalen. We moesten niet lang zoeken voordat we De Limburghal hadden gevonden! Vorig jaar was het de eerste keer dat we de stockdagen in De Limburghal hebben georganiseerd en dit was een groot succes!

Dankzij de grote zaal konden we gemakkelijk 10.000 bezoekers verwelkomen. Ook de uitgebreide parkeermogelijkheden waren mooi meegenomen! De flexibiliteit en toegankelijkheid van het volledige team zorgt ervoor dat je echt op hen kan rekenen. Een aangename samenwerking waar we ook dit jaar graag weer voor kiezen.”

PEGGIE VAN CALLENBERGE 
STOCKDAGEN JBC, BENT EN VERITAS