AANBOD

ONS AANBOD

WAT KUNNEN WIJ VOOR JE DOEN?
De Limburghal vormt dé locatie voor alle je evenementen! Er is ruimte voor 20 tot 10.000 personen, aan ruimte dus geen gebrek. Onze flexibiliteit zorgt voor een korte doorlooptijd die veel mogelijkheden met zich meebrengt. Samen met de klant bedenken en concretiseren we de conceptuele invulling, steeds in functie van het budget.

Onze technische experten staan vervolgens in voor een persoonlijke begeleiding gedurende de aanloop alsook de afloop van het evenement. Met meer dan 40 jaar ervaring staan we je bij met raad en daad om van ieder evenement een succes te maken!

ORGANISATIE OP MAAT

Dankzij de uitgebreide infrastructuur zijn alle soorten evenementen mogelijk waarbij een sterke prijs- kwaliteitverhouding centraal staan. Zowel een groot als kleiner publiek kunnen terecht in De Limburghal.

Naast haar centrale bereikbaarheid zijn er ook 600 parkeerplaatsen beschikbaar. Mag het wat meer zijn? Dan gaan we samen op zoek naar een geschikte oplossing!

JARENLANGE ERVARING

Met meer dan 40 jaar ervaring hechten we belang aan een consistente en kwalitatieve dienstverlening. Van concept tot techniek, opvolging en uitvoering, samenwerken staat voor ons centraal.

Bij de eerste kennismaking nemen we onze tijd om de plannen gedetailleerd in kaart te brengen. Steeds rekening houdend met het budget en timing!

FLEXIBELE RUIMTES

Het aanbod van De Limburghal is erg gevarieerd, gaande van grote expohallen met een oppervlakte van 2000 m² tot 4000 m² tot kleinere feestzalen en een auditorium.

Daarnaast zijn er ook kleedkamers voorzien met warme douches. Kwaliteit en comfort gedurende de volledige organisatie staan bij ons centraal!

VOOR AL JE EVENEMENTEN

Alles is mogelijk bij De Limburghal! Gaande van huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, productpresentaties, beurzen, seminaries, indoorsportevenementen, persconferenties tot congressen of concerten!

Er is niets wat niet realiseerbaar is! Neem contact met ons op en we bespreken graag alle opties.